Blogginfo

Alla foton på den här bloggen tillhör mig om inte annat anges. Vill du använda någon bild el komma i kontakt med mig, maila till: amberger.foto@gmail.com

tisdag 21 maj 2013

Motiv saknas inte


Svalorna är igång och bygger bo under taket till altan.
Fisktärnans  jakt efter föda är rena flyguppvisningen.
Storlom glider förbi el ligger helt stilla på för långt avstånd.
Mest troligt en Ormvråk på gigantiskt avstånd,  kan ev bli en silhuett bild i mini format.
Tranor seglar förbi på låg höjd och då finns igen kamera inom räckhåll.
Av allt detta blev det inte mer än så här.....
 


8 kommentarer:

 1. Den första bilden är jätteläcker Monica.
  Härliga aktiviteter hemma hos dig låter det som.
  Spännande med svalorna,de är minsann inte lätta att få att fastna på bild så snabba som dom är eller så är det kärringen som är för långsam här ;))
  //Kicki

  SvaraRadera
 2. Ja, det første bildet var helt kanon, Monica! Superlekkert! Prøvde å ta bilder på hytta i fjor og det ble det ikke mye bra ut av, skal jeg si. Den er jo så utrolig rask!
  Ha en flott uke:)

  SvaraRadera
 3. Så är det ju. Det krävs många fototillfällen för att få den där bilden man vill ha. Som Nattugglan tycker jag att din svala är riktigt fräck. Bara för den bilden har du förmodligen fått kasserat en hel drös misslyckade. Tråkigast är väl de bilder där t ex en vinge klippts av men allt annat kom ut perfekt. Finns då inget bättre att arbeta med känns det tungt att slänga. Tycker i alla fall jag. / Deerhunter

  SvaraRadera
 4. Min vän, man hinner det man hinner...man får inte låta sig stressas, så att allt det vackra, ljuva går förlorat.
  Om inte kameran finns till hands, vad gör det...nya tillfällen kommer, så passa på att njuta, bara njuta i stället...se, andas och upplev...minns!
  Kram och ta´t lugnt!

  SvaraRadera
 5. Ja det är många svårfångade ögonblick :) Otroligt att du hann med svalan, så snabba som de är! jag vet, för jag provade igår...:)

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Jaa, vilken härlig tid vi är inne i nu. Man vrider nästan nacken urled när man spanar högt och lågt. Grattis, till den mycket läcker bild på en flygande svala, det är grymt svårt att lyckas med. Hatten av för ett mäster skott.
  Må väl
  /Ingemar

  SvaraRadera
 7. Vad fina flygbilder, första bilden är ju super.Får väl smyga runt vid grannens lada där de säkert finns

  SvaraRadera
 8. Å fange en svale i luften det skal du jammen være fryktelig stolt av - det er ikke lett! Du aner ikke hvor mange forkastede forsøk jeg har på dette :-) Lekkert!

  SvaraRadera