Blogginfo

Alla foton på den här bloggen tillhör mig om inte annat anges. Vill du använda någon bild el komma i kontakt med mig, maila till: amberger.foto@gmail.com

torsdag 20 juni 2013

Guldbagge


Hoppas ni alla får en fin Midsommarhelg med många fototillfällen och att inte alla motiv gör som Guldbaggen i sista bilden.
Tusen tack för alla besök och fina kommentarer.
Monica


8 kommentarer:

 1. Underbara bilder på den vackra guldbaggen! Trevlig midsommar på dej med :)

  SvaraRadera
 2. Uppps,- best å være forsiktig:)
  En fin midtsommerhelg til deg også:)

  SvaraRadera
 3. Jag är ledig men tänker ta det lugnt, insekterna kan få ha sina orgier för sig själva... Här längst ner i Söder varnar man för höga temperaturer och åska och det blir ingen bra mix tillsammans med alkohol för min del. Kanske något lite whisky slinker ner, trots allt. Hoppas din midsommar blir till ett minne.
  / Deerhunter

  SvaraRadera
 4. Fina härliga somriga bilder med den vackra syrenen.Jag tar det också lugnt.Är inte så förtjust i sådana här helger över huvud taget.Det blir så vansinnigt på något sätt.Jag gillar bara vardag utan krav.Så för mig blir det nog en vanlig dag utan krav och måsten.
  //Kicki

  SvaraRadera
 5. Ha det gott själv!
  Fina bilder!
  Härligt att bo i ett land där man kan fira på tusentals sätt. Själv tänker jag tillbringa aftonen vid Landvettersjön på trevlig sammankomst.
  Det är en av de saker jag tycker om: att få umgås med gamla vänner man inte ser så ofta. Så Aftnar kan vara bra på många sätt

  SvaraRadera
 6. For en nydelig billedserie!!
  Ha en fin helg.
  -klem-

  SvaraRadera
 7. Snygga bilder - och en fortsatt trevlig helg till dig !

  SvaraRadera
 8. ╮✿ °•.¸

  Passei para admirar a riqueza e a beleza de detalhes de suas fotografias.
  Parabéns!!!
  Bom fim de semana!
  °º✿♫ Beijinhos.
  °º✿

  SvaraRadera